A huge collection of 3400+ free website templates www.JARtheme.COM WP themes and more at the biggest community-driven free web design site

Sokerointi

Mitä sokerointi on?

Sokerointi on ihokarvanpoistoa sokerimassalla, mikä sopii kaikenlaisille karvoille ja ihoille, niin miehille kuin naisille. Käytämme sokeroinnissa PANDHY’S™ sokeria, joka on vain ja ainoastaan glukoosia, fruktoosia ja vettä! 100 % luonnollisia ainesosia. Ainutlaatuisen valmistusmenetelmän takia, massaan ei ole tarvinnut lisätä sitruunahappoa tai muita happoja. Koska kehomme sisältää glukoosia, tunnistaa se myös sokerimassan omakseen ja tällöin päästää sokerin karvatuppeen, missä se pääsee tarttumaan lyhyisiinkin, jopa alle 2 mm:n karvoihin helpommin, tehden lopputuloksesta sileämmän. Sokerin ja oikean tekniikan avulla saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua hellävaraisesti myös kuolleet ihosolut. Tuloksena on terve, karvaton ja pehmeä iho. Sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin, siksi sokeroinnin avulla saadaan turvallisesti ja hellävaraisesti poistettua karvat myös intiimialueilta. PANDHY’S™ sokeri on täysin hygieeninen. Sokeri on yksi parhaista luonnon säilöntäaineista. Se ei salli bakteerien kasvua ja antaa sokerille rajattoman säilyvyyden.

Miten sokerointi tehdään?

Lämmin karvanpoistosokeri levitetään vastakarvaan iholle käsin. Karvat poistetaan myötäkarvaan sokerimassan avulla rullaten. Hellävaraisella sokerilla voidaan käsitellä samaa aluetta useaan kertaan. PANDHY’S™ sokeri imeytyy syvälle karvatuppeen ympäröiden karvan niin, että se saadaan kokonaisena ulos. Myötäkarvaan poistettaessa saadaan täydellinen tulos ilman katkenneita karvoja ja punoittavaa ihoa. Sokeri tarttuu vain karvaan, ei eläviin ihosoluihin. Sokeroinnin päätteeksi iholle levitetään rauhoittava ja tulehduksia ehkäisevä voide, joka sulkee karvatupen sokeroinnin jälkeen, estäen bakteerien pääsyn karvatuppeen ja näin ollen estää karvatupentulehduksia.

Miten usein?

Hyvä sokerointiväli on karvankasvusta ja halutusta lopputuloksesta riippuen 3-6 viikkoa. Säännöllisestä sokeroinnista on hyötyä, sillä pikkuhiljaa karvankasvu hidastuu. Karva pehmenee ja esiin kasvava karva tuntuu hennommalta, koska sitä ei ole katkaistu, vaan poistettu juurineen. Sokeroinnin avulla saadaan vähennettyä ja heikennettyä karvoitusta paljon tehokkaammin kuin vahauksella.

Ohjeet ennen ja jälkeen sokeroinnin

  • Ihoa EI saa kuoria päivää ennen sokerointihoitoa, samana päivänä tai hoidon jälkeisenä päivänä.
  • Vältä saunaa ja urheilua (hikoilua) 12 tuntia.
  • Jos sinulta on poistettu kainalokarvat, vältä deodorantin käyttöä 12 tuntia.
  • Jos sinulta on poistettu kasvokarvat, vältä tukkivia meikkiaineita 12 tuntia.
  • Muista välttää aurinkoa (solarium) samana päivänä ja suojata iho auringolta seuraavana päivänä.
  • Muista kosteuttaa ja kuoria ihoasi säännöllisesti, näin estät tehokkaasti sisään kasvaneet karvat.
  • Ihoa ei saa raapia tai hangata hoidon jälkeen.
  • Vältä tiukkoja, hankaavia vaatteita heti hoidon jälkeen.